Etusivu > Uutiset > Sisältö

LED-valaistus Standard trendi 2012

- May 07, 2015 -

LED teollisuuden kehittyessä Kiina on vähitellen kehittynyt maailman suuria tuotannon perusta ja vie pohjan LED valaistus tuotteiden suuri määrä LED valaistus yrityksiä tehdä korkealaatuisia LED tuotteita ympäri maailman, LED valaistus tuotteiden sertifiointi alkoi näyttää sen merkitystä.

Kaikki LED lighting tuote sertifioinnin

Kiina sertifiointi: CCC-sertifioinnin

3C nimi kuin "Sertifiointi" sertifiointimerkki (englanninkielinen nimi "ChinaCompulsoryCertification", "CCC", jota kutsutaan myös "3C" lippu. Englanti lyhenne), varmennusmerkki saa myyntiin, luettelo tuotteista ja todistetunnussanomaa osoittaa tuoteturvallisuutta ja sähkömagneettisen yhteensopivuuden ja sähkömagneettisen säteilyn standardien mukaisesti markkinoinnissa tuotteiden Subject to compulsory certification Kiinassa valtion vahvistamien tuonti on pakotettava tuntemuksesi tämän tutkinnon avulla.

Sertifiointi Pohjois-Amerikkaan: UL-sertifiointi

UL-sertifiointi on Yhdysvaltojen siviili turvallisuus testaamaan vakuutusyhtiöt testi (UnderwriterLaboratoriesInc.) tuotteiden turvallisuuden sertifiointi. Se keskittyy eri laitteiden, järjestelmien ja materiaalien turvallisuuden testejä ja tarkastuksia. Tuotteiden kautta saavutettu UL-sertifiointi on pääsylippuja Pohjois-Amerikan markkinoille. Kaiken kaikkiaan UL standardien jakautuu: vaatimukset tuotteen rakenne, vaatimukset raaka-aineiden, tuotteiden, osien, vaatimus testata välineitä ja menetelmä vaatimuksia, merkintä ja ohjeita, ja niin edelleen. Nyt UL-sertifioitu on tullut yksi maailman tiukimmat sertifiointi.

Sertifiointi: CE-sertifiointi

CE sertifiointimerkki on turvallisuuden sertifiointimerkki, pidetään valmistajien passi avata ja tuoda Euroopan markkinoille. Ottaen CE-merkintä kunkin jäsenvaltioissa tuotteen kotimaan myyntiin ei tarvitse täyttää kunkin jäsenvaltion vaatimukset rajattomilla EU: N jäsenvaltioissa puitteissa tavaroiden vapaata liikkuvuutta. EU: N markkinoilla "CE" merkki on pakollinen varmennusmerkki, jotta vapaata liikkuvuutta EU: N markkinoilla on lisättävä kiinni "CE-merkintä, joka osoittaa, että tuote täyttää Euroopan unionin teknistä koordinointia ja standardointia uuden lähestymistavan direktiiviä perusvaatimukset.


Aiheeseen liittyvät uutiset

Liittyvät tuotteet

  • 50W LED Light Bar
  • 150W LED High Bay Light
  • 200W LED High Bay Light
  • 150W LED Street Light
  • 800w LED-valonheitin
  • 200W LED Flood valo